Beoordelingen van Lucky Garden Amsterdam Zuid-Oost

Recente recensies van Lucky Garden Amsterdam Zuid-Oost

5 sterren na 234 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima alles was naar wens

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is extreem lekker en iedereen is vriendelijk. Betaling makkelijk en alles was snel klaar, alleen de clickbait/virus reclame popup op de website is smerig. -1 ster hierdoor.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Chinees in de omgeving altijd lekker en ik kom er al sinds hij open is als kind zelf ben nu 45 Altijd goed van smaak ruime porties top zal altijd me vaste Chinees blijven

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd gelevert en een goede bezorging van de dame vriendelijk en beleeft houden deze dame en het eten uitstekend gegeten weer was weer voortreffelijk lekker en ik verwacht niet anders de beste is en blijft voor lucky garden goed eten en noit problemen met niet goed dus een 10 wat mij betreft bedankt

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten, vooral de lamsspies was heerlijk. Petje af!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een prachtige website en makkelijk te bestellen. Het eten, zoals ik al ruim 30 jaar ervaar, is uitstekend. Met groet van Piet.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De biefstuk was niet mager, veel vet aan de randen. Daardoor smaak verlies.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld. Heerlijk gegeten.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd alles heerlijk! We halen al ruim 30 jaar! Wat je ook besteld het streelt je smaakpapillen, kortom Super! ( pssst de loempia’s zijn top)

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel geleverd

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles weer prima in orde

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed Snel En heel lekker Rob

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten prima en op tijd bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geleverd en vooral, OP TIJD!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten altijd prima maand menu! Eerlijke bereiding ( geen toevoegingen ) aanrader !

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijk en snel bezorgd

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, uitstekend op temperatuur en heerlijk om op te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en goede service.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd bezorgd. Kwaliteit van het bestelde : prima. Heerlijk gegeten en ruim voldoende.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig gegeten. Hoge kwaliteit.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really good food. Could have a bit more flavour but one of the best Chinese I have had so far.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is vers maar alles heeft één en de zelfde vlakke zoete smaak. Heel jammer. We hadden de kantonese rijsttafel besteld en dat viel dus echt wat smaak betrefd heel erg tegen. Terwijl dit toch uit verschillende gerechten bestaat proefde je absoluut geen verschil in de gerechten.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er viel op deze bestelling werkelijks niets aan te merken. Het eten was heerlijk en de bestelling op tijd. Beslist voor herhaling vatbaar.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten goed, hapje vooraf een beetje taai, mihoengerecht prima. De service uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het maandmenu wordt steeds wat minder in hoeveelheid, jammer.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker and snelle levering!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Super dat er nu ook bezorgd wordt. Altijd een vriendelijke bezorger en heerlijk eten.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht door een zeer vriendelijke bezorger. Beleefd en correct. Het eten was warm en zoals altijd van zeer goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en aardige bezorgers en het belangrijkste er is echt geen andere chinees restaurant die beter is dan Lucky garden en het eten is altijd zeer goed een tien is op zijn plaats goet hboer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel gebracht en was erg lekker

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten! Bezorging was snel en het eten was lekker warm/heet.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Aangename keuken, zowel bij afhaalmaaltijden als in het restaurant. Wij komen graag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging makkelijk en bezorgen op de gewenste tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals bekend geweldig en op de minuut af bezorgd. Klasse

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en thuis bezorgd, precies op de afgesproken tijd en heerlijk warm afgeleverd, top zaak

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kortom perfect, alleen jammer dat het slechts op de dag zelf te bestellen was.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd en binnen 30min bezorgd!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en goed heet nog. Het eten was erg lekker

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een ouderwets goed Chinees restaurant. Goed eten niet te vet. Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige levering op tijd en heerlijk eten, goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging maandmenu en heerlijk gegeten! De app werkt perfect. Top! 👍🏼

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn complimenten aan Lucky Garden. Ik vind het super dat ze deze app hebben laten ontwikkelen. Makkelijk en duidelijk in gebruik. Het aanbod aan gerechten is zeer uitgebreid en onze bestelling werd binnen 25 minuten al geleverd. Het was vers, gloeiend heet en zoals ook wanneer je zelf afhaalt, de porties zijn zeeer royaal. Kun je makkelijk een tweede dag van eten. Wij zijn erg blij dat Lucky Garden nu ook eindelijk de mogelijkheid biedt om thuis te bezorgen. Wat Chinees eten betreft gaat er voor ons toch echt niks boven de kwaliteit van Lucky Garden.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is als altijd lekker. Ik had voor het eerst online besteld en een bezorgtijd opgegeven. Ik kwam thuis uit mijn werk en op hetzelfde moment stond de bezorger voor de deur. Ik kon dus meteen aanschuiven. Heerlijk!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Nog even lekker als al die jaren voor de verbouwing. Heerlijke mihoen, garnalen en loempiaatjes.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd door een nette en vriendelijke bezorger. En het eten was zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles in orde zo als gewoonlijk

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging was heel snel en de kwaliteit is als altijd goed en lekker

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

3 gerechten besteld was mooi op tijd klaar, en smaakte lekker . Ik had verwacht dat we er een beetje kroepoek bij zouden krijgen maar dat was niet zo

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer o.a. 2 kantonese specialiteiten besteld: kip in zwarte bonensaus en kip met cashew. Speciale wensen goed opgevolgd en vooral de kip/cashew héérlijk; die ga ik zeker vaker bestellen. De bezorging was dit keer echter waardeloos: bakken eten schuin in de tas, waardoor de zwarte bonensaus hevig was gaan lekken: dikke laag saus in de plastic zak, alle bakken eten vies, dus eerst allemaal onder de kraan afspoelen voordat we konden gaan eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, duidelijk en gemakkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het pinnen met 2 Verschillende passen ging helaas niet bij de bezorger, nu cash betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed op 1 gerecht na. Bij het combi gerecht had ik weer gekozen voor foh nam, het varkensvlees was dit maal echter niet lekker vanwege berensmaak :( De smaak was erg door dringend, waardoor de hele portie weggegooit kon worden.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, heerlijke maaltijd, zoals altijd.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, komen er al jaren. Fijn nu ook thuis bezorgd. Snel bezorgd

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

For nam wel eens beter gegeten van lucky garden!!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd erg lekker en was heel snel bezorgd

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima de bestelling was optijd en goed warm

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, goed heet en een vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, vlug gebracht en heet. Top

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben hier de afgelopen 35 jaar vaak met veel plezier gegeten en afgehaald. waren deze keer al lang niet geweest en eerlijk gezegd vonden wij het een beetje tegenvallen. De prijs-kwaliteitverhouding is wat uit balans. Gewoon goed: tahoe met veel verse groenten en de snelheid en efficiency. Tegenvaller: laffe kip-kerrie ( wel heel mals) en nogal taaie babi-pangang. We komen wel terug hoor, mogelijk had de kok een slechte dag :)

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten. Top dat er tegenwoordig bezorgd wordt! Binnen 35 minuten stond de bezorger voor de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten, grote porties, het eten was goed heet toen het gebracht werd, werd bezorgd binnen 15 min! super.. ik haal hier graag en laat hier graag van bezorgen!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd, goed warm en erg lekker.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend. Snelle bezorging en het eten was lekker!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is altijd prima in orde. Helaas deze keer de cassave kroepoek vergeten daarom de bezorging maar twee sterren.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd afgeleverd en het eten was zo als altijd van goede kwaliteit.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeeg goed, zoals ik al 35 jaar Gewend ben!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op zondag 05-0702020, bij Lucky Garden. het eten was weer voortreffelijk, heel erg lekker. Lucky Garden, tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft altijd een feestje, Chinees van de Lucky Garden. En met de thuisbezorgd optie en hun eigen app helemaal.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld makkelijk en precies op tijd

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering! Het maandmenu was weer een toppertje!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor het eerst zo gedaan maar ik ben zeer tevreden zal het zeker vaker doen

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en super van smaak. Kan alleen maar zeggen DIt IS LEKKER......

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De foe yong hai met Chinese mie was écht lekker dit keer, het lijkt wel alsof een andere kok dan normaal het bereid heeft. De foe yong hai was smeuïger, niet zo droog als anders en de Chinese mie smakelijker. Ik proefde wel meer zout, dat viel vooral de eerste happen op, maar omdat dit geen dagelijkse kost is, is 't voor m'n gezondheid geen probleem. Ik hoop dat dit een nieuw recept is en geen toevalstreffer, dan lust ik dit wel vaker😋

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer lekker.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde, keurig op tijd en zoals gewend, heerlijk.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties, goed verzorgd en smakelijk.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet duidelijk wat stèren in houden. Bestelling en eten goed

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlug bezorgd ,en het eten is heerlijk en goed op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer alles perfect. Misschien handig om de volgende keer een papieren menu erbij te geven, zodat we de volgend op papier kunnen kiezen, maakt invoeren eenvoudiger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom al meer dan 30 jaar bij Lucky garden eten en het is altijd top. Nu met Corona bezorgen ze gelukkig ook thuis bij bepaalde postcodes. Dus elk.nadeel heeft zijn voordeel en kan nu heerlijk bestellen.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging op tijd. Lekker maand gerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Lucky garden is altijd smakelijk en ruim voldoende hey personeel altijd heel vriendelijk, of je afhaalt besteld laat bezorgen of er gaat eten. Deze keer weer laten bezorgen, lekker vlot bezorgd

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed eten. Ik had aangegeven de saus van de sate apart te willen. Dit is echter niet gebeurd waardoor ik helaas de sate kon weggooien. De saus was voor iemand anders bedoeld omdat ik die niet mag hebben.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat Lucky Garden nu ook thuis bezorgd . Wij zijn al jaren trouwe fan van het restaurant, heerlijk eten. De website ziet er 👍 uit.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed ook de bruine nasi is geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de grote drukte bij afhalen op vaderdag was het online bestelde eten op de afgesproken tijd klaar. En... zoals gewoonlijk weer erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, prima en lekker gegeten. Alles is van zeer goede kwaliteit! Vriendelijke groet, Tineke Vinju

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker, alleen heb ik de bestelde kroepoek en saus bij de pangsit niet ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de soep gaan lekken, wat een vieze boel opleverde. Ik heb contact opgenomen er werd mij nieuwe soep aangeboden. Dat hoefde niet voor mij. Aan verbetering bij het verpakken wordt gewerkt.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was prima in orde en smaakte heerlijk

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, snel bezorgd zondag j.l.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren iets vergeten en de saté lag door de hele tas heen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor allebei 5 sterren! Zowel de kwaliteit was uitstekend. En bovendien goed warm! Een aanrader! De bezorging was ook mooi op tijd en vriendelijk.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd en heerlijk gegeten

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zo als altijd en zo fijn dat ze nu aan huis brengen

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd gewoon erg lekker en ruime porties. Snelle, vriendelijke levering

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na mijn vraag om de ui en bamboe uit de foe yong hai te laten was er ook nauwelijks kip terug te vinden. Daarom 1 ster minder. Dat is het enige minpuntje. Smaak was overigens prima van alle gerechten en bezorging snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en goed op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer heerlijk gegeten van de Nassi bami en Kipsate en kroepoek en sauce De bezorging was gelijk de eerste keer uitstekend zeker aan te bevelen deze Lucky Garden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen en bezorgen verloopt prima de bestelling staat op de afgesproken tijd klaar prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verpakte bakken waren verkeerd ingepakt in het tasje waardoor alle bakken onder de saus zaten, een grote troep. De overige bakken waren gelukkig goed afgesloten. Ik moest eerst alle bakken aan de buitenkanten schoonmaken alvorens het eten eruit te kunnen met mijn gasten. Het eten kwam trouwens een half uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer online besteld ,menukaart ziet er goed uit en werd bezorgd op de afgesproken tijd en wat we besteld hadden was heerlijk gaan we zeker vaker doen.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al tientallen jaren bekend met menu van Lucky Garden en altijd heerlijk en verzorgd. Ook nu weer met aanwinst van laten bezorgen , met alles weer goed verzorgd heerlijk warm en natuurlijk van weer van heerlijke smaak en precies in verwachtte bezorg . Met ook dank aan de keurige goede bezorger ervan . Top 👍👍👍

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas had ie het verkeerde huisnummer opgekregen, gelukkig zag ik hem.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, op tijd en vriendelijke bezorger....en prima eten natuurlijk !

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend en de bezorging snel en netjes

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd en lekker zoals altijd

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten. Nu de eerste keer voor bezorging en mijn complimenten over de bezorging. Tijd correct, eten goed warm en vooral lekker. Kortom echt een FER Restaurant

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had menu van de maand besteld met 2 witte rijst. Dit werd bezorgd met nasi en bami. Ik heb gelijk gebeld en al redelijk snel werden de 2 bakken witte rijst alsnog bezorgd. Dus goede service en eten is prima!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en zéér snelle bezorging. Ook zijn we blij dat Lucky Garden nu ook thuis bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ons eten, heb ik laten bezorgen, wat heel goed is. het eten was uitstekend, het was heerlijk, ik kan me niet voorstellen, dat er een restaurant is, die beter is dan Lucky Garden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Precies op tijd met de juiste produkte. Vriendelijke bezorger. Ik zou zeggen: hou dit erin, ook na coronatijd. 👍👍

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader al ruim 25 jaar, TOP. Nu. Bediening tot de voordeur.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk gegeten, de saus ook keurig apart van de Ku loe kai (balletjes met kip) zodat het krokante korstje niet doorweekt is en slap word. De bezorger belde op met een tijdsindicatie daar had ik om gevraagd aangezien ik niet thuis was tijdens het plaatsen van de bestelling. Het eten was keurig vers en nog bloedje heet, lekker veel extra sambal gekregen, vriendelijke bezorger die mij bedankte voor de online fooi bij de ideal betaling. Ik had natuurlijk weer veel te veel besteld dus wij eten er nog wel 2 dagen van denk ik, dus dan komt de prijs in verhouding heel gunstig uit! Mijn complimenten voor de kwaliteit en de hoeveelheid. Enigste tip die ik kan geven: Mijn moeder is op leeftijd en die verwacht heel stereotype een "fortune cookie" als je iets besteld bij een Chinees restaurant en stiekem vind ik die onzin zelf ook wel erg grappig moet ik zeggen. Je hebt er eigenlijk niets aan, aan een spreuk uit een koekje maar brengt wel wat gezelligheid met zich mee. Ik zal zeker vaker b

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en het smaakt prima.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en super warm. Dit is de 2de keer dat we besteld hebben en we gaan het zeker herhalen.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en het heb me erg gesmaakt

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten had ik om 17.45 uur laten bezorgen. Bezorger was een half uur te laat. Werd wel gebeld om 17.52 dat hij 10 minuten later zou zijn maar dat werd langer dan 10 minuten waardoor het eten koud was geworden. Dat was wel jammer. Eten smaakte overigs wel lekker maar helaas moest ik het eerst weer opwarmen voordat ik kon eten. Dat is de babi pangang niet zou lekker meer helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd eten. Zag er vers uit en smaakte erg goed. Een aanrader voor iedereen. Ben ook erg blij dat er nu thuis bezorgd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

had om 15.30 al besteld voor 18.00 ophalen, maar moest bijna 15 min wachten. Kan beter gewoon gaan en daar bestellen, ben je net zo lang bezig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij weten niet beter dan dat het eten van Lucky Garden voortreffelijk smaakt. Komen hier al vanaf het begin. Zeer fijn personeel en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten en snel bezorgd! Helemaal top!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker eten

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, de bezorging op zich goed, alleen een kwartier te vroeg.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was okay bezorging was prima

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de 2e keer besteld en tevreden over de bezorging en kwaliteit. Ik begrijp alleen niet waarom ik voor minimaal 20 euro moet bestellen. Ik laat mijn eten juist bezorgen omdat mijn huisarts me verboden heeft boodschappen te doen i.v.m. corona. Bovendien betaal ik toch bezorgkosten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging was snel.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals we altijd gewend zijn van L.G. Goede, warme en op tijd aflevering. Enige minpunt, wij hadden maanden met 2x nasi besteld, staat ook op bon, maar ontvingen 1x nasi 1x bami.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend op tijd, heel erg lekker en goed eten. Voor herhaling vatbaar

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grandioos gegeten was lekker inmiddels voor de vierde keer via bestelling aan de deur netjes geholpen en vriendelijke bezorgster of bezorger dus zeer tevreden met eten en uiteraad met de gehele keuken ze doen goed werk en altijd lekke dus bedankt

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend verzorgd en van goede kwaliteit. Werd binnen een kwartier afgeleverd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service en heerlijk eten. De bezorging was precies optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2de keer online besteld en weer op tijd de gerechten goed warm en lekker en een vriendelijke bezorgster helemaal top!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, blij dat LG bezorging doet.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd, heerlijk gegeten

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor. Misschien iet met punten sparen, al is het voor een gratis kroepoek

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit uitstekend en levering op de gestelde tijd. Lekker gegeten Zeker dat er de volgende keer weer gebruik wordt gemaakt door ons van uw diensten. Bedankt en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Familie Brands

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

5 sterren, smakelijk, grote porties, goed warm. Foh Nam is echt geweldig. Vroeger kreeg je bij afhaal een klein zakje kroepoek. Deze attentie mag wat mij betreft terugkomen.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker alleen was het vlees al bijna koud. Na het bestellen kreeg ik een bevestiging dat de maaltijd bijna 2 uur later zou worden bezorgd. Mogelijk dat dit met drukte voor moederdag/zondag had te maken. Het is jammer dat er geen indicatie voor een bezorgtijd wordt gegeven tijdens het bestelproces. Nu moest ik 2 uur wachten, als ik dit van tevoren had geweten dan had ik de bestelling niet bevestigd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het had iets warmer gekund , maar verder tevreden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima in orde. Alleen klopten de hoofdgerechten niet. Maar wat we hebben gekregen was ook lekker..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is gewoon heel goed. Alleen jammer dat ik door een fout in de keuken 1.5 uur op het eten heb moeten wachten terwijl ik 's-morgens al via de website heb besteld. En dan kom ik thuis en ontbreekt ook de witte rijst nog eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goede kwaliteit

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food, very quick delivery. 10/10

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, en lekker eten zoals ik t gewend ben!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte lekker. De loempia met kip is top. De kip met cashewnoten was een beetje apart. Wel lekker veel groente.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten lekker en vers. Fijn dat jullie eindelijk in Zuidoost bezorgen. Ik hoop dat dit zo blijft.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was goed, blij dat jullie konden bezorgen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlug bezorgd alles was prima verpakt en goed warm. Helemaal TOP. Verdiend 5 sterren.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en bezorging

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes op tijd. Vanwege de saté-stokjes waren een aantal bakjes niet goed dicht. Hierdoor was er saus in de tas gelekt. De bezorgster heeft zich daar netjes voor verontschuldigd. Het eten was van goede kwaliteit en de porties groot genoeg. De volgende dag ook nog van kunnen eten. Was de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, vaste klant jaren

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat u bezorgd dat hebben we altijd als een gemis ervaren. Hopen dat u deze service blijft doen. Het eten was als gewoonlijk voortreffelijk.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst laten bezorgen. Eten was, zoals altijd, overheerlijk. Opvallend vonden we dat alles nog lekker warm was en dat de bezorger gewoon erg op afgesproken tijd aanbelde. Hartstikke fijn en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Hulde!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zeer goede kwaliteit en snelle bezorging.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, snel geleverd dus nog lekker op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had bestelling om 18.00 gepland en kwam een uur eerder waardoor het weer koud was toen we gingen eten.

Reactie van Lucky Garden:Beste Remyo, Inderdaad is dit vervelend. Je bestelling is geplaatst rond 16:30 en is “zo spoedig mogelijk” als bezorgtijd aangegeven. Normaliter duurt de aflevering 30-45 minuten vanaf het bestelmoment, behoudens er een gewenste bezorgtijd is aangegeven. Op deze reden is je bestelling een uur eerder dan je verwachting. Als je weer wil laten bezorgen en zit er meer dan 45 min tussen het bestelmoment en de gewenste bezorgtijd, kan je je gewenste bezorgtijd doorgeven. Wij zullen rond je gewenste bezorgtijd met je bestelling bij je komen afleveren. Met vriendelijke groet, Lucky Garden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en zoals gewend was het eten ook weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk, weer zalig gegeten alles was weer even lekker en ook netjes op tijd hartelijk dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heel erg goed voor herhaling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel erg lekker, bezorging precies op afgesproken tijd. Kortom perfect geregeld. Ben blij dat lucky Garden eindelijk bezorgt👍🏼👍🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op tijd en het eten was erg lekker en goed warm

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles, zoals ik gewend ben, Heer lijk en in de stromende regen ruim op tijd bezorgd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes bezorgd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

afhalen prima verzorgd, en de maaltijd lekker, mankeert niets aan.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Supersnel geleverd en weer hartstikke lekker.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten zoals ik al meer dan dertig jaar gewend ben. Nu ook nog snelle bezorging er boven op. Dikke 10.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker gegeten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima het eten was goed

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten precies op afgesproken tijd op te halen

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en op de afgespken tijd klaar.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ging allemaal prima en snel. Alleen wel jammer dat de kroepoek niet bij de bezorging zat ( zat wel bij de bestelling). We wilden voor alleen de kroepoek de jongen niet weer helemaal naar ons toe laten komen met zijn scooter, vandaar dat we niet gebeld hebben over de kroepoek die niet bij de bezorging zat.

Reactie van Lucky Garden:U krijgt portie kroepoek van ons terug bij uw volgende bestelling. Onze excuus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst online de bestelling geplaatst en de gerechten waren goed warm en smakelijk op tijd gebracht door een vriendelijke bezorger.TOP!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en warm. Het eten kwam op de aangegeven tijd.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij komen al bij Lucky Garden vanaf dag 1, de kwaliteit van het eten is superb!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel lekker en altijd vers wij komen daar Altijd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling die geplaatst was en hetgeen wat werd geleverd klopte niet. Bij nr39 kregen we een bak mer foh-nam en geroosterde kip. Bij nummer 51 was er enkel mihoen zonder de soja. Al met al zeer teleurgesteld en teveel betaald voor een bestelling die niet compleet was. Graag zien we een compensatie tegemoet, daar wij mogelijk in de toekomst nog bestellingen bij Lucky Garden zullen doen, mits er wat gedaan wordt aan de fout aan jullie kant.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was fast and delicious. Lekker!! Bedankt voor alles.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service toen ik aankwam wad het gelijk klaar en het hen ons goed gesmaakt.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals altijd erg goed. Er word nu in minder grote hoeveelheden gekookt en dat proef je wel iets, maar nog steeds zeer lekker